top of page

lun., 01 aug.

|

Grand Hotel Traian

Săptămâna Mondială a Alăptării

☀️4 întâlniri online cu specialiști în domeniu + 3 întâlniri face-to-face: ☀️un seminar despre alăptare și perioada postnatală la Hotel Traian ☀️o proiecție de film tot acolo ☀️o petrecere cu gustare, cafea și o ședință foto într-un cadru verde de poveste. 🌀INTRAREA GRATUITĂ la toate evenimentele

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Săptămâna Mondială a Alăptării
Săptămâna Mondială a Alăptării

Ora și locul

01 aug. 2022, 10:00 – 07 aug. 2022, 19:00

Grand Hotel Traian, Piața Unirii 1, Iași 700056, Romania

Despre eveniment

Dacă ești mămică deja sau viitoare mămică, sau dacă ai vreo prietenă care se pregătește să fie mamă, este un moment potrivit să profiți de evenimentele #gratuite organizate cu ocazia Săptămânii Mondiale a Alăptării.

Vor fi: 

☀️4 întâlniri online cu specialiști în domeniu + 3 întâlniri face-to-face:

☀️un seminar despre alăptare și perioada postnatală la Hotel Traian

☀️o proiecție de film tot acolo

☀️o petrecere cu gustare, cafea și o ședință foto într-un cadru verde.

🛑Pentru a fi sigură că îți ocupi locul, formularul de înscriere (completat corect) este obligatoriu, fiind singura condiție de participare.

👉🏻Înscriere:  https://forms.gle/3kedXi5FVBYRH9nD9

Context:

În perioada 1-7 August are loc Săptămâna Mondială a Alăptării, organizată la inițiativa WABA – World Alliance of Breastfeeding Action, o rețea internațională ce lucrează împreună cu OMS și UNICEF pentru promovarea alăptatului, ocazie cu care peste tot în lume, în peste 175 de țări, se organizează evenimente pentru a încuraja alăptarea și pentru a îmbunătăți starea de sănătate a bebelușilor din toată lumea.

În sprijinul mamelor din Iași, Dalai-Mama- Cristina Petcu IBCLC împreună cu Clinica de recuperare 𝗞𝗶𝗻𝗲𝘁𝗲𝗿𝗮, vă invită să sărbătoriți bucuria alăptării în cadrul celui mai mare eveniment de acest gen organizat la Iași.

CALENDAR EVENIMENTE:

𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲

🌀Luni 1 August - ora 10:00 -11:00 Cele mai comune probleme în alăptare-cu Cristina Petcu IBCLC

🌀Marți 2 August - ora 10:00 -11:00 Medicul răspunde - invitat Dr. Cristina Buzgar - Medic Specialist Obstetrică - Ginecologie cu experiență de peste 10 ani în domeniu. A lucrat în România, Italia şi Emiratele Arabe Unite (Dubai) și este fondatorul proiectului YoniWellness - online.

🌀Miercuri 3 August ora 10:00 -11:00 Medicul răspunde - Invitat supriză

🌀Joi 4 August ora 10:00 -11:00 Sistemele de purtare. Ce sunt, la ce ajută, unde le găsim și de ce să le căutăm. Invitat Caty Popa, consultant acreditat internațional în Babywearing, educator prenatal Lamaze, consilier în alăptare.

👉🏻Înscrie-te aici  https://forms.gle/3kedXi5FVBYRH9nD9

 ______________________________________ 

𝗢𝗳𝗳𝗹𝗶𝗻𝗲  (Hotel Traian)

🌀Vineri 5 August ora 17:00 -19:00 𝗦𝗲𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝘂𝗹 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗴𝗿𝗮𝘃𝗶𝗱𝗲: Perioada Postpartum - Provocări Nebănuite - Hotel Traian - INTRARE LIBERĂ

🌀Sâmbătă 6 August ora 17:30 -19:30 𝗣𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗳𝗶𝗹𝗺 "Îndrăznesc să alăptez. Pași spre conștientiare", la Hotel Traian.

Îndrăznesc să alăptez „PAȘI spre CONȘTIENTIZARE“ este primul documentar românesc despre alăptare și substituenții de lapte matern, în care sunt dezbătute miturile alăptării, patologiile sânului și pozițiile propice unei alăptări de succes.

În același timp, documentarul analizează Codul Internațional de Marketing al Substituenților de Lapte Matern și demonstrează cum producătorii de lapte praf îl violează în mod constant, profitând de vulnerabilitatea proaspetelor mămici și de nevoile financiare ale cadrelor medicale.

🌀Duminică 7 august ora 16:00 -19:00 𝗣𝗲𝘁𝗿𝗲𝗰𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗮𝗹𝗮𝗽𝘁𝗮𝗿𝗶𝗶!

Familiile cu bebeluși sunt așteptate la o gustare, cafea și o ședință foto la apus, la @Ferma Stejarul Secular, un loc de poveste, înconjurat de vie și mult verde, cu o priveliște de ți se taie răsuflarea, Copilașii vor fi alăptați simultan la ora 18:00, ca parte a evenimentului global Marea atașare.

Locație: https://goo.gl/maps/tYMb8f6VjYaJjsNo9

☝️Participarea la evenimente se va face exclusiv completând formularul de mai jos, de aceea ne bazăm pe corectitudinea completării datelor și respectarea angajamentului participării.

👉🏻Înscriere: https://forms.gle/XHw7fQ1AL8HVQBUE7

Hai și tu! Abia așteptăm să ne vedem!

Distribuie evenimentul

bottom of page